ELIX ADVICE, S.L. utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de usuario, mejorar nuestros servicios, así como para analizar tus hábitos de navegación con la finalidad de mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias. Si continúas con la navegación consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información sobre nuestra Política de Cookies clique aquíD'acord

Rehabilitación, construcción y project management

Rehabilitem i construim els edificis i solars adquirits amb la finalitat d'oferir vivendes amb encant que recuperen l'estil arquitectònic tradicional i que compten amb un disseny vanguardista.

Comptem amb un equip de format per experimentats arquitectes, interioristes i aparelladors.

En aquests 10 anys hem realitzat obres de tot tipus: desde la rehabilitació de més de 25 edificis fins a la construcció de varies remontes.

Intentem treballar sempre amb proveïdors locals i mantenim una estreta i llarga relació amb cadascún d'ells, afavorint el creixement dels nostres col.laboradors.

Innovem amb materials i en disseny, buscant sempre un impacte positiu en el medi ambient.Visiti l'apartat de Projectes realitzats del nostre web i descobreixi les últimes promocions finalitzades.