ELIX ADVICE, S.L. utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de usuario, mejorar nuestros servicios, así como para analizar tus hábitos de navegación con la finalidad de mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias. Si continúas con la navegación consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información sobre nuestra Política de Cookies clique aquíD'acord

Som un equip de professionals amb més de 14 anys d'experiència en la compra, rehabilitació/construcció i venda/lloguer d'edificis i vivendes amb encant a Barcelona i Madrid.

VISIÓ: Transformar el sector de la construcció/rehabilitació creant llars amb encant accessibles per a la majoria de les persones.

MISSIÓ: Oferir vivendes acollidores, funcionals, dissenyades amb respecte per la recuperació d'elements originals i utilitzant materials de qualitat. I tot això a preus competitius.

VALORS: La nostra activitat es basa en 4 valors fonamentals: compromís amb les persones i el medi ambient, sensibilitat, solvència i vocació a llarg plaç.

La clau de la nostra trajectoria està en un equip especialitzat que treballa coordinadament en cadascuna de les àrees de treball habituals: expansió, arquitectura, construcció, interiorisme, vendes/lloguer, administració, serveis jurídics, marketing i comunicació.